emmassspraktik.blogg.se

Här bloggar jag om vad som händer på min APL/Praktik.

Fredag

Kategori: På APL:en

Idag var det en till praktikant på Team Sportia, som gick i tvåan på HA, dock inte på Hagagymnasiet, utan på Ljungbergs på Erikslund :)
Det fanns lagom mycket att göra, men ändå fick jag gå hem runt två. Dels för att det började ta slut på arbete, så tror jag att han ville vara schysst när det ändå är helg ;)
Det kändes tråkigt att lämna Team Sportia och alla underbara "kollegor", men och andra sidan så har jag ju två veckor där i vår! Trivs där som fisken i vattnet! Har även idag fått en hel del beröm och är jättenöjd över min insatts den här veckan!

Såja!

Kategori: På APL:en

Idag hade det kommit in nya varor, så det fanns en hel del att göra. Så det här var första dagen jag slutade fyra, som jag egentligen skulle gjort alla dagar.. haha. Har även fått en hel del beröm idag, vilket känns toppen! Det känns verkligen att jag gör ett bra jobb och att dom tycker om mig :)
 

Ännu mindre att göra..

Kategori: På APL:en

Ja, precis som rubriken lyder så fanns det ännu mindre att göra idag, så jag fick gå hem redan klockan ett, vilket var väldigt tråkigt.. Men imorgon kommer det massa nya varor som ska galgas upp, storleksmärkas, larmas och ut i buktiken! :D

Ingenting att göra..

Kategori: På APL:en

Idag har jag fått galga, storleksmärka och larma. Fick även storleksmärka ute i butiken. Jobbigt bara när man är så höjdrädd och måste ställa sig längst upp på stegen för att nå längst upp på väggen /:
Efter att ha lunchat med mina bästa vänner, så fanns det inte så mycket mer att göra. Fick damma lite, fylla ut lite väskor med kuddar och hänga upp lite vantar på väggen. Sedan när klockan var två fick jag sluta, för det fanns inget att göra. Lite tråkigt faktiskt! Hoppas på att det finns mer att göra imorgon :)

Dag 1

Kategori: På APL:en

Detta har jag gjort idag, plus fyra lika stora kartonger till. Men eftersom att jag har praktiserat här förut så vet jag att det är i princip det man får göra på hösten då det kommer in väldigt mycket jackor. Men det är faktiskt inte jättetråkigt! Dom är ju så himla sköna, haha.
Det var många som jobbade där som tyckte det var roligt att jag var där på praktik igen, och jag fick väldigt mycket beröm :)
Dom hade även köpt en chokladtårta. Det var nog den mastigaste chokladtårtan jag ätit, men den var god ändå!
Det var roligt att träffa deras företagshund Zorro igen också, och jag tror han kände igen mig, för han kom och ville kramas hela tiden :)

Ny blogg!

Kategori: Allmänt

Den här bloggen har jag enbart skapat för att skriva loggbok så ni lärare kan följa hur det går för mig på min apl.
Enjoy!
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.