emmassspraktik.blogg.se

Här bloggar jag om vad som händer på min APL/Praktik.

Praktikant-skylten

Kategori: Allmänt

Man märker att, när man varit på sin APL-plats ett tag så önskar man att man kunde ta av sig den där skylten. Jag vet inte hur många som kommer fram och säger "Jaha, du är bara praktikant, då frågar jag någon annan". Varför underskatta praktikanter? Det känns som att jag kan för mycket för att ha en praktikant-skylt på mig.. 

V.45

Kategori: Allmänt

I tisdags kom det en ny praktikant till CO. Han var bara där till 12, och sa inte speciellt mycket, så jag fick ingen jättebra bild av honom, men det är ju roligt när det kommer nytt folk.
 
Under båda de här dagarna har det kommit fram folk och sagt "Jaha, du är bara praktikant, då kanske jag ska fråga någon annan" när de sätt min skylt, men då har jag svarat "Nej, vad var det du tänkte på?" för det är så roligt när det visar sig att jag kan hjälpa de och de nästan skäms lite över att de dömt mig utifrån min skylt. En man som sa precis så där idag tyckte att jag gav honom så bra service att han sa det både till mig och en kollega som han bad berätta det för mig, hur roligt som helst.
 
Idag fick jag stå i kassan väldigt mycket. Kassa - lunch - kassa - kassa. Sista timmen var jag helt slut i huvudet, för det var inte lugnt en sekund! Jag började göra fel och tappa saker. Nu har jag provat på det i alla fall, men nästa gång jag får flera pass i kassan efter varandra ska jag byta ut något.